Březen Ledňáčků

V sobotu 4. 3. 2023 se sejdeme na základně ve 13.00 hodin. S sebou: KPZ, sešit, přezůvky, oblečení do terénu. Účastníci Svojsíkova závodu se budou učit orientaci. Ostatní – venkovní aktivita. Rozejdeme se v 15.30 hodin.
Za schůzku zodpovídá Stáňa a Bob

V sobotu 11. 3. 2023 se sejdeme na základně ve 14. 00 hodin. S sebou: přezůvky, KPZ, trojcípý šátek nebo obinadlo. Na řadě je první pomoc a dárek pro organizátory závodu – perníkový notebook. Rozejdeme se od základny v 15.30 hodin.

Za schůzku zodpovídá Renata a Zbyněk

V pátek 17. 3. 2023 K+L+D+Š+A+Z+H se dopraví následujícím způsobem do Lípy u Havlíčkova Brodu:

Osobní vlak z Přibyslavi odjíždí v 16.15 hodin. V Havlíčkově Brodě je v 16.32 hodin. Přejdete na autobusový terminál, nástupiště číslo 5 (přechod trvá asi 5 minut, jděte rychle) a v 16.40 hodin vám jede autobus do Lípy, kde vystoupíte u vlakového nádraží, lépe u základní školy v 16.57 hodin.

S sebou: kartičku pojišťovny, průkaz totožnosti, kdo má (např. dětský občanský průkaz, pas, tramvajenku), peníze na dopravu, kapesné a jídlo, karimatku, spacák, hygienu, převlečení, pláštěnku, věci na závody (kotlík, lékárničku, KPZ, sekerku, nůž, malý batoh, lahev s pitím), mobil s číslem na Renatu a Zbyňďu.

Pokud se nebude moci zúčastnit Š z vážných důvodů, potom se spojí s DŠ a ten ho nahradí. Pro zbylé je účast nutná.

Návrat v sobotu po závodu „V zajetí sociálních sítí“ ve večerních hodinách.

Za schůzku zodpovídá Renata a Zbyněk.

V sobotu 25. 3. 2023 se sejdeme před vlakovým nádražím ve 14.30 hodin. S sebou: oblečení a obuv na ven, špekáček, chléb, pití. Pokud bude nepříznivé počasí, budeme na základně, špekáček s sebou také. Rozejdeme se od vlakového nádraží v 16. 00 hodin.

Za schůzku zodpovídá Pepsi Zvolánek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *